torsdag den 29. oktober 2015

Skumtoppe

Skumtoppe med hindbær


16 stk skumtoppe kan man lave dem på under en time,
og spise dem på 5min, det må blive et stort rungende JAAAA.

Det skal du bruge .



marcipan bunde
300 gram marcipan
en smule flormelis til rullen.
200 gram 70 % chokolade
16 store hindbær ( fremover vil jeg nok bruge 3 på hver)

Vaniljeskum
250 gram sukker
100 gram glukosesirup
3/4 dl vand
140 gram æggehvider
1 spsk sukker
1 vanilje stang( kornene)
2 spsk flormelis




rul din marcipan ud i 4mm tykkelse og brug flormelis på bordet.
udstik dem til cirka 60mm i diameter. 
bag dem herefter i 6 min ved 190 grader.



















          smelt chokoladen i vandbad



kom chokoladen i en sprøjtepose


                           
                                           fordel chokoladen på dine bagte bunde


sæt et hindbær fast i chokoladen eller 
som jeg vil gøre fremover 3 stk
det smager simpelthen af for lidt med 1 stk.









kog sukker,glukosesirup og vand op til cirka 117 grader.






pisk herefter æggehviderne med 1 spsk sukker til det skummer næsten som perlemor.
pisk herefter det varme sukker-sirup i en tynd stråle og fortsæt med at piske til stuetemperatur.




bland herefter flormelis i og vaniljekorn i,
kom det i en sprøjtepose .
sprøjt toppene op om hindbærene .
brænd herefter med din brænder og pynt






Her er der pyntet med frysetørret hindbær og pistacienødder som er blevet kværnet.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar