Jordskokkesuppe
En nem og hurtig suppe at lave en lille times tid
det skal du bruge til 8 pers.
2 løg jeg brugte skalotteløg
1½ spsk timianblade
30 g smør
2 liter hønsefond eller 2-3 stk bouillon terninger
2-3 persillekviste
4-5 dl cremefrache 38% jeg brugte 18
1 tsk salt + peber
100 g græskarkerner
1 tsk salt
½ tsk tørret chili jeg brugte chili fra thailand
en smule peber mere
persilleolie
3-4 dl persilleblade
1 dl olivenolie
Start med at skrælle dine skokker skær dem i mindre stykker
put dem i gryden med dine finthakket løg, timian og smørret
sauter til løgene tager farve
Tilsæt herefter din bouillon
persillekviste og kog under låg
i 20 min.
sæt til side og hold den varm ved svag varme.
Rist dine græskarkerner med chili, salt og peber på en pande
til de popper som popcorn
Så ser de sådan her ud
Blend din persilleblade og bland herefter med olivenolie.
Anret din suppe i skål eller dyb tallerken,
pynt med din persilleolie
og dine ristet græskarkerner.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar