søndag den 16. november 2014

Brændte mandler


Er det svært at lave brændte mandler, næ faktisk ikke,
det svære er vel man ikke har tålmodighed og skruer for højt op for varmen eller lavt 
fordi man er bange for at brænde det på, 

det skal du bruge til

200 g mandler med eller uden skind
200 g sukker 
1 dl vand 

men start med at hælde din sukker på , smelt ved middelhøj varme.
tilsæt dine mandler,
og så forlader du ikke din pande før du er færdig.
det er vigtigt at du for kogt alt vandet væk fra panden og herefter smelter din sukker ,
men pas på det ikke bliver for varmt når det er mandler uden skind, der er det sværere at få sukkerne til at hænge på mandlerne, men vend dine mandler hele tiden du kan kun gøre det for lidt, du er 'næsten' ikke i tvivl når de er færdige, kan huske de første gange jeg lavede brændte mandler der blev de brændte som i nærmeste sort brændte , dine mandler er færdige 5 sekunder før du syntes de er færdige .
læg dem på et stykke bagepapir og spis når de er kølet ned .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar