torsdag den 29. oktober 2015

Sarah Bernhardt

                                                                   
    kagen fra 1911. den skal vi da have med.
Den er faktisk rimelig nem at lave, men den tager tid.
Cirka 70 stk
start dagen før eller med at lave cremen.



det her skal du bruge.
5 dl fløde
250 gram mørk hakket chokolade


Kog fløden op i en gryde stille og roligt, tilsæt chokoladen,
rør den sammen med fløden stille og roligt ikke piske det sammen.



Stil den til køl til næste dag i køleskab.




                                      Dag 2 
     
                  Det her skal du så bruge til din makronmasse
                                           
                  150 gram bitter marcipan jeg bruger den søde
                   250 gram rørsukker
                  ½ knsp hjortetaksalt
                   ½ dl æggehvider

                                     

                                                            Rør marcipan og sukker sammen,
                                                  brug en maskine ellers bliver du aldrig færdig
                                                rør æggehviderne i til det har en fast masse så
                                         den stadig kan trykkes ud men den skal også være lind.
                                                               rør herefter hjortetaksaltet i
                                                          kom den herefter i en sprøjte pose



forvarm en ovn til 180 grader normalt 9-10 min


 Sprøjt ud på bagepapir i femkrone størrelse,
de flyder ud til dobbelt størrelse
                                  hver meget præcis med sprøjteposen.

 



Det her er så de færdige bunde.
jeg bagte mine i 6 min 50 sek i min ovn.
det er meget forskelligt alt efter ovn.

Men de her kager er så gode at de lige her og nu efter ovnturen kan spises . (godt jeg have lavet dobbelt potion makronmassen)
Men ville være en god julekage.

pisk herefter din creme fra dagen før op til en lind masse



Smør den på din bagte bunde i en kegle form cirka 1½-2 cm høj,
ved godt der er nogen der laver dem 5 cm høje men så kan man jo kun spise en eller 2, her kan man spise lidt flere.
(beklager det dårlige billede)







Varm 2/3 af chokoladen op i vand bad til 45 grader, kom
den sidste 1/3 del af chokoladen i og køl ned til 28 grader
varm igen op til 32 grader.










                      så skal der dyppes.








                  MUMS








                                    så kan man jo vælge at pynte dem med alt muligt.
                                      Hindbær,karamel spåner, pistacie etc.


                   så mangler de bare at skulle sætte sig i 10-15 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar