Panna Cotta-tærter med rabarber og hvid chokolade
En lækker lille sag.
det her skal du bruge
Makronbund
150 gram makroner
100 gram smør
50 gram mandelmel
Hvid chokolade pannacotta
1 blad husblas
50 gram hvid chokolade
2 dl piskefløde
10 gram sukker
Rabarber gele
2 blade husblas
300 gram rabarber
100 gram sukker
1 dl vand
Makronbunde.
Blend dine makroner, smelt din smør og bland det sammen med mandelmelet
Kom massen i dine små tærteforme.
det er en god ide hvis dine tærte forme er med
løs bund.
tryk det godt ud i kanter og bund , cirka 5 mm
sæt herefter på køl
Panna cotta.
Udblød din husblas i kold vand .sæt til side.
Hak din chokolade i små stykker.sæt til side.
bring fløde og sukker til kogepunkt.
Hæld den over din chokolade
rør til den er smeltet.
tilsæt din vredet husblas.
fordel massen i på dine makronbunde
sæt på køl 2-3 timer
Rabarbergelen
Udblød din husblas i koldt vand. sæt til side.
rabarber, sukker og vand kommes i en gryde,
giv det et hurtigt opkog på 10 min
si saften fra i en fintmasket sigte.
så ser den sådan her ud .
Tilsæt din husblas, og rør rundt
lad den køle af i 10-15 min.
Hæld et tyndt lag på dine tærter Cirka 2-3mm
sæt på køl 1-2 timer
før servering pynt med evt frysetørret hindbær eller lign.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar