torsdag den 29. oktober 2015

Panna-cotta rabarber

Panna Cotta-tærter med rabarber og hvid chokolade

En lækker lille sag.

det her skal du bruge



Makronbund
150 gram makroner
100 gram smør
50 gram mandelmel






                                
                                         Hvid chokolade pannacotta
                                         1 blad husblas
                                         50 gram hvid chokolade
                                         2 dl piskefløde
                                         10 gram sukker



                                              

Rabarber gele
2 blade husblas
300 gram rabarber
100 gram sukker
1 dl vand


                                                                                 
                                                                           Makronbunde.
Blend dine makroner, smelt din smør og bland det sammen med mandelmelet






Kom massen i dine små tærteforme.
det er en god ide hvis dine tærte forme er med 
løs bund.
tryk det godt ud i kanter og bund , cirka 5 mm
sæt herefter på køl







                                                                        Panna cotta.



 Udblød din husblas i kold vand .sæt til side.
Hak din chokolade i små stykker.sæt til side.


bring fløde og sukker til kogepunkt.





Hæld den over din chokolade
rør til den er smeltet.

                                                              


                                                          tilsæt din vredet husblas.





                                              
                                                    fordel massen i på dine makronbunde
sæt på køl 2-3 timer

                                                          Rabarbergelen



Udblød din husblas i koldt vand. sæt til side.
rabarber, sukker og vand kommes i en gryde,
giv det et hurtigt opkog på 10 min
                    

si saften fra i en fintmasket sigte.






                                                                                    



så ser den sådan her ud .



                                                           
                                                 Tilsæt din husblas, og rør rundt
                                                     lad den køle af i 10-15 min.
                                    Hæld et tyndt lag på dine tærter Cirka 2-3mm



                                                               
                                                                sæt på køl 1-2 timer

                                     før servering pynt med evt frysetørret hindbær eller lign.
                                                                                    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar