søndag den 24. november 2013

Flute med fetaost



nemt lille brød, som smager godt til næsten enhver ret, og især vist man dypper det i sovs.

tid 15min + ovntid

10 flute eller der omkring
200-250 feta
1 håndfuld persille (purløg, timian,forårsløg kan også bruges, alt efter hvad man skal spise)
6-8 fed hvidløg
4-6 spsk olivenolie
5-6 tomater

1. mos fetaen samen med olie, tilsæt finthakket hvidløg, og fint hakket persille.
mos det sammen til en lind masse, herefter blend det grundigt .

2. skære nogle lommer i fluten alt fra 4-7 alt efter hvor store de er, skær halvt ned og på tværs.
fyld dem herefter med feta-creme med en smørekniv, skær herefter tomaterne i 8-10mm skiver
og del dem på midten, pres dem ned i ‘flutelommerne’ i fetaen.
læg dem i et ildfast fad, stænksmør herefter med olivenolie, og drys med salt.
i forvarmet ovn med dem, ved 180 grader i cirka 10 min eller til de bliver gyldne.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar