lavet flere gange
tid 45 min ialt
4 pers
hvidløg og kylling salat
500g macaroni eller penne
450g kyllingfilet udskåret i små stykker
6 spsk oliven olie
4-5 fed hvidløg knust
80ml citronsaft
1 håndfuld skåret persiller
salt peber
creole omelet
8 æg
3 spsk olie
25-30g smør
4 små løg fint skåret
3 fed hvidløg knust
1 grøn peber fint skåret
1 rød peber fint skåret
8 tomater i tykke skiver
1 spsk timian
1 dl persille
1 dl purløg
1 hel ananas skåret fint
½ tsk rød chili peber pulver
salt peber
hvidløg-kyllingsalat
1.kog din macaroni eller penne i letsaltet vand, med 2 spsk olie 8-9min til al-dente
2.varm en pande op med 2 spsk olie og varm/steg ikke for meget farve, din kylling op, smag til med salt og peber.
3.bland nu persille, purløg, citronsaft, kylling og hvidløg sammen, lad din macaroni eller penne dryppe af i en sigte, og bland med resten.
4. bland de sidste 2 spsk olie i og server eller sæt i køleskab til senere. pynt med persille
creole omelet
1. varm en pande op med olie, tilsæt hvidløg løg og peber.
2. tilsæt halvdelen af tomaterne, timian, chilipulver salt og peber, 3/4 dele af persillen, mix det godt
og lad det simre i 20min ved svag varme.
3. fjern panden fra varmen og tilsæt resten af tomaterne og annanasen smør+ alle æg, sæt varmen på igen,og rør konstant
til færdig som en æggekage. pynt med persille og eller purløg
4.NB man kan også gøre punkt 3. på den rigtige måde, at tage 2 æg af gange på en pande og mix 1/4del af din blandning i og
vend/fold din omelet fler gange til færdig . det gør du så 4 gange til du har 4 omeleter. hvis man altså gider. pynt med persille og eller purløg
tid 45 min ialt
4 pers
hvidløg og kylling salat
500g macaroni eller penne
450g kyllingfilet udskåret i små stykker
6 spsk oliven olie
4-5 fed hvidløg knust
80ml citronsaft
1 håndfuld skåret persiller
salt peber
creole omelet
8 æg
3 spsk olie
25-30g smør
4 små løg fint skåret
3 fed hvidløg knust
1 grøn peber fint skåret
1 rød peber fint skåret
8 tomater i tykke skiver
1 spsk timian
1 dl persille
1 dl purløg
1 hel ananas skåret fint
½ tsk rød chili peber pulver
salt peber
hvidløg-kyllingsalat
1.kog din macaroni eller penne i letsaltet vand, med 2 spsk olie 8-9min til al-dente
2.varm en pande op med 2 spsk olie og varm/steg ikke for meget farve, din kylling op, smag til med salt og peber.
3.bland nu persille, purløg, citronsaft, kylling og hvidløg sammen, lad din macaroni eller penne dryppe af i en sigte, og bland med resten.
4. bland de sidste 2 spsk olie i og server eller sæt i køleskab til senere. pynt med persille
creole omelet
1. varm en pande op med olie, tilsæt hvidløg løg og peber.
2. tilsæt halvdelen af tomaterne, timian, chilipulver salt og peber, 3/4 dele af persillen, mix det godt
og lad det simre i 20min ved svag varme.
3. fjern panden fra varmen og tilsæt resten af tomaterne og annanasen smør+ alle æg, sæt varmen på igen,og rør konstant
til færdig som en æggekage. pynt med persille og eller purløg
4.NB man kan også gøre punkt 3. på den rigtige måde, at tage 2 æg af gange på en pande og mix 1/4del af din blandning i og
vend/fold din omelet fler gange til færdig . det gør du så 4 gange til du har 4 omeleter. hvis man altså gider. pynt med persille og eller purløg
Ingen kommentarer:
Send en kommentar