fredag den 6. december 2013

hemmeligeheden ved en god bruschetta

DSC_0001rgfwe
Er der en hemmelighed?
hmmmm næ  ,  andet end at du kan  stort set bruge alt til en bruschetta, ihvertfaldet dem jeg laver.
kød bruger man ikke. med mindre man har noget tørret parmaskinke
normalt bruger man olie, hvidløg,baslikum,peber,salt,sukker og brød.

tid hmmm en smule næsten ingen med lad os sige omkring en halv time til 3 kvarter.


hvad skal du bruge hmmmm igen lidt af hvert, tag nogle brød helst et cibattabrød og rist det,
(du kan også riste dem med smør på panden med timian)
herefter sjathælder du en smule olivenolie på brødet,
eller smør med pesto (Hvidløg olie og basilikum) fordel noget ost, jeg bruger  frisk mozarella (eks fellino)
smid nogle tomater på ,smid nogle krydderier på , finthakket skalotteløg, purløg, salt,basilikum , soltørret tomater,
semisoltørret tomater i olie, timian, rosenmarie,  der er ingen grænser her, en smule rasp eller en smule parmesan,
herefter sjathælder du igen en smule olivenolie på.
slut af med en tur i ovnen ved høj varme 225grader til de bliver gyldne.cirka 10-15min
pynt med frisk basilikum ovenpå og server.
og hvis man laver dem store eller fyldige nok så kan det altså også være aftensmaden den aften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar