lavet den 23-02-2013
let dessert der smager rigtigt godt, og er let at lave
tid cirka ½time
4 pers
1 stor mango
2 spsk sukker
3 dlpiskefløde
1.skræl mangoen og skær omhyggeligt frugtkødet fra stenen, blend mangostykkerne til en glat pure og smag til med sukker,
2. pisk fløden til blødt skum, og vend 3/4 af mangopureen i.
3. fordel mangocremen i portionsglas, og læg resten af mangopureen over.
4. pynt med evt lidt revet chokolade, ser pænt ud men giver absolut intet til desserten, eller pynt med et mynte blad.
let dessert der smager rigtigt godt, og er let at lave
tid cirka ½time
4 pers
1 stor mango
2 spsk sukker
3 dlpiskefløde
1.skræl mangoen og skær omhyggeligt frugtkødet fra stenen, blend mangostykkerne til en glat pure og smag til med sukker,
2. pisk fløden til blødt skum, og vend 3/4 af mangopureen i.
3. fordel mangocremen i portionsglas, og læg resten af mangopureen over.
4. pynt med evt lidt revet chokolade, ser pænt ud men giver absolut intet til desserten, eller pynt med et mynte blad.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar