lavet den 28-07-2013
nem hurtig og velsmagen ret at lave
4 pers
tid en 40 min
du skal bruge
4 gode ribeye (dem ville jeg nok købe hos en slagter)
olie
salt peber
20 stk forårsløg
20 fed hvidløg
ramsløgssauce
50g ramsløg
½bdt persille
1 spsk stærk sennep evt dijon
2dl olie
en smule salt
kartofler ½-1 kg kartofler
en smule olie eller 25g smør
½håndfuld salvie fintskåret
1.start med at sætte kartoflerne over med letsaltet vand
når de er færdig ,lad vandet dryppe af, og rist/steg dem ledt på panden med lidt olie/smør og
den finthakket salvie
ramsløgssauce
1. blend grundigt ramsløg og persillen med sennep og en smule vand,
blend olien i smag til med salt.
ribeye
1. grill bøfferne med forårsløgene og hvidløgene (lad forårsløgene beholde top og bund) på grillen, eller på
en pande ved høj varme i 3-4 min på hver side, smag til med salt og peber.
anret maden med den kolde sauce først, prøv at lægge den pænt på tallerken med en spsk eller en sovseske , ( man kan prøve at øve med cremefraiche) læg
bøffen på , læg hvidløg/forårsløg ‘tilfældigt’ på bøffen, men prøv at lave alle tallerkener ens.
server den med dine kartofler på en anden tallerken.
nyd din mad.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar