Anderledes koldskål, men nem at lave.
til 7-8 pers.
tid , meeeeeeget hurtigt, eller cirka 10-15min.
du skal bruge
4 pasteuriserede æggeblommer
6 spsk flormelis
Kornene fra 1½ vaniljestang
1 Øko citron, saft og skræl
3 dl ymer
1 l kærnemælk
250 g friske hindbær
1 dl piskefløde
frysetørret hindbær
frysetørret solbær
Pisk æggeblommer, flormelis,vanilje, citronskræl og citronsaften til en tyk æggesnaps så den bliver sådan lidt cremet i det, bland herefter ymer og kærnemælken i, tilsæt dine skyllet hindbær, blend det hele godt sammen, pisk din fløde til en let
flødeskum, og vend den sammen med din koldskål,
sæt på køl en times tid så den bliver kold.
Anret herefter din koldskål ,
hæld først koldskålen i, drys herefter med en fintmasket
mel.-sigte eller lign.
hindbærpulver, solbærpulver,jordbærpulver etc,
jeg brugt hindbærpulver og solbærpulver,
knæk nogle kammerjunker,(dem købte jeg)
kommer med en opskrift senere på dem, de er temmelig nemme at lave,
og læg dem i ikke for mange, man kan jo altid tage flere,
læg nogle gennemskåret hindbær forsigtigt i 3 stk.
server og velbekommende.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar