En nem og kendt ret der stort set ikke kan gå galt.
Tid cirka 1- 1 1/2 time
Det her skal du bruge til en bradepande
400 g hvid chokolade
225 g smør
300 g sukker
1½ økocitron skallen fra
1½ vaniljestang kornene
260 g hvedemel
en smule salt
150 g macadamianødder ( jeg brugte usaltet peanut nødder)
225 g friske ribs
300 g flødeost
225 g friske hindbær + lidt løse stængler tilpynt
Tænd ovnen på 170-175 grader, smelt den hvide chokolade
og smør i vandbad, bland det sammen og stil til side og lad
det køle ned.
Pisk herefter æg med sukker revet citronskal vanilje til den
er en tyk og skummende æggesnaps.
Vend den afkølede chokolade i æggesnapsen, si derefter melet i sammen med saltet.
hak nødderne groft og vend dem i dejen sammen med dine ribs.
Hæld din blanding i en forsmurt bradepande
(lad værd med at komme bagepapir i den tro det er let at få den op
bagefter det er det ikke)
Blend flødeosten med hindbærrene
og fordel den med en spiseske
over din dej.
Træk en gaffel eller lign. hen over .
bag herefter din 'blondine'
i 30 min.
Den må helst ikke blive 100% gennembagt.
men ser den nogenlunde sådan her ud er det nok godt.
Det gørabsolut ikke noget hvis den er en smule klæ.
lad den køle ned før du skære den ud, og servere den med lidt
hindbær og ribs evt. en smule flormelis.
man kan så også hvis den er blevet en smule gennembagt
lave en råcream
med følgene :
3-4 æggehvider pisk dem til en 'blank' masse med cirka 3 spiseskeer
vaniljepulver (jeg brugte min hjemmelavet)
pisk herefter 2½ dl piskefløde og 75 g sukker i.
server den sammen med din kage.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar